February 27, 2011

goodbye babes part 2

Mulai minggu depan dua orang gurlfwenn aku nak blah dah dari sggs:

Siti Nur Atiqah
  

Nor A'fifa
Sedih tu sedih la jugak,but takkan nak tunjuk kan?hahaha.jatuh maruah diri lol.
So first of all,aku mintak maaf kalau aku ada memaki,mencarut,mencelaka,melatah apa-apa saja yang menyakitkan hati korang.
Secondly,aku mintak maaf sebab tak sempat nak bagi apa-apa as something for you to remember,jadi aku buatlah special post ni.kehkehkeh.
Thirdly,kalau korang pi sana tapi tak recommend laki-laki ensem kat aku,memang naya korang!

Lol and lastly,gonna miss you gurls.hahaha xD

yang perempuan tua berbikini tu bukan aku yek..huhuhu




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...