February 26, 2011

Kisah pedang samurai

Okay so,semalam memang mood aku terok gila gila sampai aku rasa otak aku boleh pecah.Sebab apa?Jom recap dulu apa yang jadi pada hari sebelum aku depressed.

Aku cilok pedang samurai abang aku untuk preparation game for the upcoming japanese camp kat sekolah aku nanti.Mak aku dari pukol 6 pagi asyik suruh aku bawak balik pedang tu no matter what.Dan aku pun keep in mind la apa yang mak aku suruh tu.

Tapi bila aku nak balik pukol 4.30 petang,aku baru sedar yang pedang tu tak ada kat aku.Mula la aku gelabah.And as expected,memang mak aku explode macam gila bila aku bagitau dia yang aku TERtinggal pedang tu.

Esok tu aku mai sekolah,cari pedang tu,memang tak jumpa.Mana aku tak bad mood.Aku dah boleh bayangkan rumah aku retak bila mak aku dapat tau yang pedang tu dah hilang.Aku dah boleh bayangkan abang aku jolok Xbox dia dalam mulut aku nanti bila dia tau pedang dia hilang.

Masuk kelas,dari first period sampai rehat dok bad mood ja.Aku jerkah orang yang block my way and tak respond pun kat kelas Fizik bila cikgu tengah cerita pasal budak lelaki asrama yang tak dak baju.Actually,aku fikir banyak sangat perkara negatif sampai aku nangis.muahaha.tapi pandai-pandaila cover,kan?

Tapi last-last,junior aku yang ambik pedang tu bila aku TERtinggal kat kelas semalam.Dia takut hilang dan nanti bagi balik kat aku Isnin ni.

ni la betul namanya pecah otak


Moral of the post:Tumpukan perhatian waktu Fizik.





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...