February 2, 2011

L.I.F.E


Bloghopping tadi kat blog rawe dan azyra and other several blogs.And i was like,whoa.Ramai jugak yang marah-marah dan tak puas hati on something 2 Februari ni.Ouch.

So far tak ada apa yang menyakitkan hati aku hari ini cuma kecewa je.Damn,ingatkan nak tengok The Green Hornet hari ni kat Queensbay,entah-entah ditunda pada hari jumaat ni.What the...Besides kena marah dengan mak sebab asyik tukar-tukar hari jek,kecewa gak sebab tak boleh jumpa jay chou i dekat cinema....*mode gedik diaktifkan*

Okay,aku tak nak buat bagus kat sini,but bila aku kecewa sikit semalam pasal plan terbatal tu,this thing actually made me feel better.So i just posted it here so all of you yang melalui hari yang teruk/kecewa on something tak kira besar or kecil perkara tuh.
Pic
so that's why we gotta stay strong,peepz



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...