February 27, 2011

Siapa bakal menang?

So the Oscars akan berlangsung lagi 15 jam 46 minit.Dan daripada semua awards,award yang paling aku nanti-nantikan ialah Best Picture(obviously)Semua filem-filem yang berebut untuk award ni semua best-best,baca sinopsis citer dia pun dah rasa best gila bapak.Maka perebutan trofi Oscar tu pun makin sengit la,kan?

Antara fiem-filem yang aku harap bakal menang bertanding:



Lakonan Colin Firth memang best giler.Apart from that,citer ni menyampaikan mesej supaya kita tak merendah-rendahkan people who stutters.Aku try tak nangis bila tengok movie ni kat laptop,nanti jatuah maruah aku...hehe.



Citer kartun memang susah nak menang Best Picture,tapi since citer ni memang bagi aku nangis cam nak rak bila part ending dia and jalan citer dia sungguhlah best sampai nak kelip mata pun tak nak,aku harap citer ni boleh make history at Oscars nanti





Aku tengok citer ni sebab Justin Timberlake   derang kata lakonan Andrew best.Memang pun best.Enoyable story,walaupun ada fact dan fiction kat dalam citer ni.Citer dia pun one flow je plus,klimaks dia awe-to-the-some!
"Drop the "The." Just "Facebook." It's cleaner."Lol 




Citer ni pun aku dah tengok melalui download(mak tak bagi pi tngok wayang).Lakonan  Hailee pun best giler,tambah plak ngan Matt Damon and Jeff Bridges.Fuuuuh!!!Nyesal tak tengok kat wayang TT.TT .Aku pun nak try la cakap accent western,rasa cool pulak diri nih.hehehe.
Derang kata citer western-style susah nak menang kat Oscars,but that can be changed right?


Siapa bakal menang?Tunggulah lagi 15 jam 46 minit!huhuhu...



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...