March 18, 2011

i am SO invisible


Ok hi,somehow aku rasa diri aku terlalu kecik kat dunia ni or sometimes aku rasa invisible to others.

Subjek-subjek kat sekolah

aku tau sebagai beginner kat form 4 ni susah,but day by day subjek yang aku tengah study ni makin haram jadah gila taik punya tak boleh masuk hotakk aku.Lebih separuh daripada kelas aku are geniuses.I don't have a single clue macam mana derang boleh paham topik-topik yang cikgu tengah ajaq kat depan.Biology?Chemistry?Physics?Man,i used to mispelled those three words.Apatah lagi nak paham topik-topik dalam tu.

Sukan

I can't even complete a single run around the small school field.Like hello,siput mengandung pun lagi laju daripada aku.But i try not to be the last bila aku tengah lari.But aku boleh buat marche,rompre,launch and  coached the fencing club on Fridays and still ada insan-insan yang memang baik masih tak percaya muka aku ni president of fencing club.Eat.My.Fart!

Art

Toksah dok cakap.There is someone else yang better daripada aku yang lukisan dia memang breathtaking gila.Dia memang creative dari aku dah tau semua selok belok lukisan walaupun yang graphic punya.Aku try nak blend in dalam devianart,tapi bila aku masuk je website dia,aku terus tutup webpage.I just can't create a drawing like those dalam tuh.Aku mungkin boleh control the pencil i'm using bila melukis,but using paint?I'm dead.

Music

Music?Hell,i don't even know Mozart is a human until 15 minutes ago.In my class there were like a bunch of kids yang ambik music and really good at it,and ada sorang drummer for band.Kalau aku, tengok music sheet pun aku rasa macam tengok kod rahsia.But aku suka menyanyi =)(okay that is so random)


Drama

Yeaayy,akhirnya sampai jugak kat part yang aku passionate about.But who the hell notice?!Abang aku selalu dapate spotlight for drama kat university dia,parents aku marah aku sebab aku kena pergi sekolah waktu cuti untuk practice and i'm dying to have a lead role!
When it comes to drama or whatever that involves performing on stage,i'm competitive about it.i'm dead competitive.


So the only thing aku contribute kat kelas aku(or maybe to the whole world) is just a fuckass lame joke yang semua orang buat-buat gelak or maybe gelak sebab aku gelak,and also changing the damn board sebanyak 3 kali supaya takdak sapa blame the board again bila dapat kelas terkotor lagi.

Damn,somehow i love being sarcastic when i'm in a bad mood.But that's not a good thing.Hell,that don't even make people see me as not invisible.But whathtefuckever,i love being sarcastic =)


I've tried my best redoing the class timetable,duty roster,a new section for board,new things for sudut nilam, and kalau sesapa complain negative things about that,i'm going to pissed off,real pissed off.

that is SO me.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...