March 16, 2011

Three random things to say.

Okay first of all , aku seriously,heterogeneously kena keluar dari rumah aku dan tengok wayang during cuti sekolah ni.Hari ni mak long aku bawa adik aku pergi tengok Rango,dan aku tak boleh ikut sebab aku ada drama practice kat sekolah.Well,even though aku ikot pun,macam la mak long aku nak bawak aku kan.I am so freakin jealous sebab derang pergi tengok wayang!Since i'm a moovie gooer,oh hell to the no aku nak terlepas tngok movie this school holidays.I'm planning to go watch movie this Friday or Sunday.Anyone nak ikot?Lol aku tak sure lagi,but i'm making that happen,bitches!


Secondly,timetable kelas and duty roster kelas pun hampir siap.Get ready to be wow-ed.Lol over.as if la kaa.4 Mutiara,there will be a new section at our 'epic' board.So harap-harap dengan benda-benda baru ni,kita takkan dapat kelas terotor buat kali keempat.


Thirdly,


i don't need to be a slut to get a hot guy's attention.imma chill.

yup,i really don't give a shit on what you're telling me






No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...