March 19, 2011

worst music vid?


Aku tak taula pasal korang tapi lately kat facebook banyak orang post satu youtube video,Friday "nyanyian" Rebecca Black.

So here's the thing-reason aku letak inverted comas kat 'nyanyian' tu adalah sebab Rebecca tak boleh nyanyi.at all.It's not that aku nak kata aku bagus or whatthefuckever,tapi aku rasa satu dunia boleh setuju dengan statement aku tadi.

Not only that,have you watch her vid?Kalau belum lagik,silalah tengok:-





Rasa nak cekik diri pulak bila post vid ni kat blog aku.Yep,aku rasa 3 minit dan 48 saat telah dibazir dengan hanya tengok vid ni.Not only that,lyrics dia pun 'menggelikan hati'.

Dia berdiri kat bus stop,tetiba kawan dia datang ambik.Wha-?Sambil-sambil tu dia "nyanyi"
Kickin’ in the front seat
Sittin’ in the back seat
Gotta make my mind up
Which seat can I take?

there,u got a seat!
Bangang giler taktau seat mana nak duduk.Dan selama satu minit dia asyik ulang binatang nih:
Partyin’, partyin’ (Yeah)
Fun, fun, fun, fun

Dia baru umur 14 tahun dan nak parti lebeh-lebeh?!1And who the hell rapper dalam tu?!Mana dia nak pergi ngan kereta tu?
entah-entah dia pun nak party dengan Rebecca?


Melalaui lirik ni,apa yang aku faham ialah...
Yesterday was Thursday, Thursday
Today i-is Friday, Friday (Partyin’)
 Tomorrow is Saturday
And Sunday comes after...wards


Rebecca is a freakin' singing calendar!


Adakah video  ini menjawab persoalan "which is the worst video ever made?"Probably.Adakah Rebecca is the new Justin Bieber sebab dia asyik kata Friday Friday Friday instead of Baby Baby Baby dan featuring rapper dalam vid supaya lebih famous?Maybe.Has the music world been fucked up?Hell yes.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...