April 3, 2011

catatan.


First of all,i've completed my song.I even sing the song.But i'll post it here next week just in case i have to change some lines.

Secondly,i had the worst dream ever bila tertidoq tadi.Guess what?
Rebecca Black and Justin Bieber is singing in the rain.


Well not only that,satu kelas aku tengah swaying kat belakang dua orang tu,sambil buat backing,"aaaaahhh""ooohhhh".Whathefuck?tak sabaq aku nak citer kat satu kelas aku apa yang aku mimpi.Menggigil aku.

Phone aku dah back in business.Now bolehlah aku practice menyanyi.muahahaha.Not only that,aku beli new pair of ballet flats today!woot!Yasmin Abu Talib,sila jealous =)

Setakat tu saja catatan aku untuk hari ni.Sepanjang minggu ni aku tak dapat jumpa something interesting dari web untuk aku share.Maybe next week.I promise.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...