April 30, 2011

fight till you see the sunlight.


Yayy.Aku tukar link baru.Again.For the third time.Jealous much?You better be.Sekarang bila ada link baru  ni,bolehla aku hidup tenteram sikit muahaha.

Okay nvm.Tak pennting pun.Exam lagi penting.Tidoq berkali-kali ganda penting.Hari ni ingatkan nak belajaq lepas tuition pukul 10 pagi,entah-entah tertidoq sampai pukol 1pm.Bagoiiihh.Balik tuition pukol 5,lepas tu tidaq lagi smpai pukol 7pm.Jealous la lagik.Muahahaha.Kay fine,aku akan belajaq lepas aku onlne.Kot.

Oh,and thanks to rawe sunny sebab kreditkan aku kat blog dia.ngee~

Aku tukar link tumblr aku gak -gleekonthespot silalah follow ye =)

Sekarang ni aku nak pergi buru Atiqah Hamzah sat,nak suruh dia buat header baru untuk blog aku. Again.

does this pic makes any sense to you?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...