April 23, 2011

23rd of April


Hari ni aku menjadi saksi kepada 4 perkara pelik dan membuatkan aku tertanya-tanya sampai sekarang.It all started bila aku balik dari fencing class.

Perkara pelik 1

Masa bapak aku bawak kereta lalu kat McD,aku nampak aku sorang budak perempuan yang sangat dan teramatlah cute tengah lari-lari anak kat pavement and wanted to reach for her mother's hand.Tapi mak diadengan air muka yang memang tak dak expression,tak pegang pun anak dia.Budak tu lari-lari lagi.Lepas tu budak tu nak pegang lagi tangan mak dia.Guess what?Mak dia buat bodo jer.i mean,"c'mon"

Perkara pelik 2

So sekarang bapak aku lalu plak kat kedai katil tepi McD tu.Aku nampak seekor anjing itam yang tempang tengoah terhenjot henjot berjalan.Aku rasa kesian la plak.Takkan tak dak sesapa nak tolong dia?Aku nampak anjing tu masuk dalam khemah yang jual katil tu.Aku harap ada orang tolong dia kat dalam tu.

Perkara pelik 3

Aku on the way nak pergi tusyen dan aku nampak ada sorang pakcik pakai kain pelekat tengah jalan kat luar umah dia.And guess what?Kat tangan dia,dia pegang kucing.Aku rasa kucing tu dah mampoih sebab dia tak bergerak pun.Kenapa pakcik tu tak pegang kucing tu dengan kedua-dua belah tangannya?Kenapa dia pegang sebelah ja and bawak kucing tu cam releeekkk je?Kenapa dia pakai kain pelekat??

Perkara pelik 4

Mak aku suka lagu "Nobody" by Wonder Girls.

yep,itu reaksi aku.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...