April 22, 2011

Justin Biebaah in Malaysia..!

Ohmygawd justin biebaah dah datang ke mlalaysia...eh silaapp,,justin bieber..i menyesal sangat tak pergi taw..dahlah hari sekolah,nak lari dari umah pergi kay ell pun dah tak sempat you know..lagipun i dah ler takde seribu hennget nak pergi beli tiket konsert jb.Tapi yang i memang sakit hati sangat ialah fangurls-fangurls yang pergi sana..sakit lagi atie i bila tengok Selene Lopez pun datang menumpang..eh,Selena Gomez la...

bencik aii taww~
Statement di atas hanyalah sarcasm semata-mata.Ada sesapa yang sakit hati?Ada sesapa yang terasa?Lantakk pi.Tapi aku pun sedih gak tak pergi konsert tu.SEBAB GOOD CHARLOTTE jadik guest performer kat sana.
T.T
bagoih..orang Islam pun pergi..


Tapi aku learn something last year bila aku terlepas konsert Adam Lambert.Konsert tidak menjanjikan apa-apa even though orang tu famous gila ataupun it is once in a lifetime chance.Kepada orang-orang Islam yang pergi tengok konsert apa saja pun,Justin Biebaah ke,Selena Lopez ke,MLTR ke,ingat-ingatlah bahawa konsert itu merupakan salah satu tempat maksiat.

Just sayin'.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...