April 15, 2011

Pykett



It's been a pretty nice week for me even though ada jugak kejadian yang tak berapa menyenangkan hati .One of them was about fencing.

Coach nak tukar practice hari rabu kepada hari sabtu kat Pykett.I'm like,"Okaaaayy,this is a prob."

First of all,i need to go there so freaking bad.Pertandingan maybe at the end of June.I need to work my ass off.Ingat sekolah nak provide semua electrical supplies,scoring machine,breast plates tu semua?Kalau boleh,then it's a miracle la.Kalau setakat training kat laman pcc yang lantai dok retak,aku rasa sampai aku 86 tahun tak boleh masuk competition.This is unfair.Fencing club kena ada tempat training dia sendiri.

Back to the story.Aku tak boleh nak pergi sabtu.Ada tuition.Tak tahu sama ada mak aku boleh consider ke tak suggestion aku nak tukar tuition hari lain.My mom is not so supportive about fencing.Never.

Oh mother,please,please,please...



Dalam minggu ni jugak aku lambat mai ke sekolah in my whole entire freaking life.Sebab ada accident dekat dengan CGL.Entah haram jadah mana tak reti bawak bas pi langgaq kereta oran and then cause a freaking traffic jam.You know how much hate it not being punctual.So here's the thing,pengawas yang mai ambik nama aku tu kawan aku since sekolah rendah.We used to be in the same class when we were standard 5 and 6.And guess what?Dia lupa nama aku.And i'm like,"whatthefuckinghell?!Kita kenal lama dah!"Fine,fine.Since ang pengawas,ang lupa nama kawan ang sendiri pun tak pa.

Dan makin hari aku makin malas nak makan kat kantin.Hello,chicken on a stick sold at kiosk.




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...