April 30, 2011

the royal wedding.


The day of the month that people keep talking bout - The royal wedding of Prince William and Kate Middleton.
Aku tak sempat nak tengok live jadi aku follow la delayed telecast ngan updates dia kat google.Love story both of them are like a fairytale come to life.A prince fell in love with a girl next door.How sweet.



Suasana sepanjang perkahwinan tu pun meriah gila.Ada orang paint muka dia la,fancy dress la,crazy cupcakes la,and stuffs.
And not to forget,ciuman kat balkoni tu yang sekarang dok penuh kat web - 

Oh satu lagik,wedding dress Kate memang cantik dan simple hari tu dan tak penuh ngan aksesori.I like =)



And here i am,fantasizing about my own prince.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...