April 23, 2011

Sebelum aku masuk sekolah menengah


-Aku makan cereal sambil baca ingredients dan craps kat belakang cereal box tuh

-Cerita paling seram time tu ialah 'Courage the Cowardly Dog"

-Aku isi biodata aku kat semua buku biodata yang kengkawan aku bagi

-Kata 'terima kasih cikgu' lepas kata 'selamat pagi cikgu' ,baru duduk

-Aku tak maki banyak.I fact,aku tak rasa aku maki pun.Hurm..

-Homework semua siap

-Tengok pokemon 3 episodes back to back tetiap hari

-Main Legend of Zelda ngan Mario kat computer

-Tak pernah pegang handphone gila babi punya canggih

-Takut nak makan chewing gum sebab ingat boleh tertelan and then mati instantly.

-Selalu beli aiskrem rainbow je

-Bukak cpmputer semata-mata nak guna 'paint'

-Bukak internet sebab nak main dressup Barbie

-Tak tau apa kegunaan 'Powerpoint' lagik


NOW,EVERYTHING SEEMED SO COMPLICATED


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...