May 17, 2011

16 MAY




Happy teacher's day kepada semua cikgu yang pernah ajar aku selama ni.Daripada aku tadika kat USM,SK Sg Gelugor,sampai St.Georges sekali ngan tusyen-tusyen ngan tutor aku semua,even yang pernah ajar aku for a while.Kepada cikgu form 4,thanks for teaching me even though i failed my mid-term test ( and probably this mid-year test)

So yeah,i brought 'steroids' to school yesterday for our class partaaayyy.It's actually some potato chips.Sucker.Okay so,i guess all of us were quite 'high' that mornin'(especially me coz i'm so excited everytime i hear the word 'partayy').Segala cramp dan kesakitan badan sebab kena attack waktu fencing tiba-tiba hilang bila aku tengah berparti.


Rawe pose ngan garpu

Waktu tengah berpartayy tiba-tiba ada party killer mai datang.

Okay other than that,i did some catwalk on the table that we arranged together so yeah, felt like Tyra Banks for a while.

Persembahan kat dewan banyak sangat.I couldn't hold my horses any longer,so i missed like two performance coz i gotta go home.
For now,tak dak pics yang aku boleh upload SEBAB COMPUTER AKU MACAM WATERMELON!!!
By the way,kawanku Yasmin Abu Talib pergi tengok Thor.Benci ang.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...