May 14, 2011

Catatan lepas exam.


Dulu Tumblr broke down,la ni blogger pulak yang broke down semalam.i was like,'motherf--"

Okay so anyways,that's not the point.

Exam dah habis so now i'm back to fencing practices and writing songs and watch glee and online and maybe get fat.For now,aku tak nak risau pasai result exam lagi.Minggu depan baru risau.muahaha.

Cuti ni aku really totally absolutely heterogeneously kena pi tengok banyak movie.Cuti sekolah tak bermakna jika aku tak pi tengok wayang.

Aku tak nak dah kata the F word.Instead,aku akan gantikannya dengan 'watermelon'.How fun.

And somehow,aku rasa aku suka kat Sam Evans from Glee.

TROUTY MOUTH =)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...