May 1, 2011

Jenis-jenis orang kat Queensbay






-laki chinese yang hot.

-laki chinese yang hot yang dah ada girlfriend

-pempuan melayu yang pakai baju ketat-ketat ngan tudung pelik

-pempuan yang pulun dress up+ada bling-bling kat every single part of her body supaya jantan boleh mengorat dia

-perempuan yang tak reti nak ikat rambut panjang sampai ke pungkoq

-laki ensem yang mengutamakan penampilan dia.

-pompuan yang dok ngorat abang-abang poyo kat mcd so that depa boleh dapat chicken mcdeluxe free.

-laki tak guna dok pulun bagi flyers 

-couples dok beromen sampai tak ingat dunia kat tengah orang ramai 

-pelayan restoran yang memang peramah

-orang yang tak nak buang duit beli buku jadik dia duduk kat Borders baca buku tu sampai habes

-satu group jantan tak guna dok conquer jalan nak pi cinema

-satu group pompuan gedik dok pose dan tangkap gambaq kat depan orang ramai

-mak bapak yang tak bagi anak depa makan  junkfood 

-orang yang tak boleh nak shutthafuckup bila tengok movie

-couple yang masuk tempat karaoke ngan cinema sebab nak beromen

-orang yang spend 24/7 kat kedai-kedai baju yang dok buat sale mahupun yang tak buat sale.

-pakcik-pakcik yang nampak macam pedobear

-family yang nampak macam happy dan tak dak masalah dan bagi anak derang naik kereta kecik yang ada belon around the mall

-orang jahanam yang suka potong line bila tengah beratur kat mcd

-and then there's me - orang yang pergi queensbay sebab nak hangout ngan kawan,tengok movie best dan cuci mata tengok laki ensem. 



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...