May 7, 2011

MID YEAR and EXAM should never be together.

Exam mid-year dah mula since last friday and cuma ada satu lagi minggu before exam habeh and barulah aku boleh pergi cinema puas-puas.

While kita semua tengah perah otak nak jawab soklan periksa,kerajaan dah bagi 'summer holiday' kat budak universiti.Which means,abang aku balik mai rumah untuk 4 bulan.Which means,sampai raya.Are you fucking kidding me?!Memang sah la dia nanti lepak kat umah aku makan,tidaoq main x-box 24 jam pastu jadik gemok.Get a job or get laid,bro!

By the way,bulan May,June and July ni mengandung movie-movie yang best gila.Kung Fu Panda 2 ,The Green Lantern,Harry Potter and the Deathly Halllows 7,The Smurfs,Pirates of the Carribean 4,Transformers3 and the list goes on,man!I'm dying to watch all of these movies kat cinema...(aku harap this time tak dak sapa sibok dok cakap bila dok tengok movie)

5 more days to end this horrible, torturous,finger and brain-killing exam. Then,i can continue fence people's ass.I miss fencing.

this dude should get an A+ for creativity.




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...