June 2, 2011

Golongan yang patut kena makan bom nuklear





*Rebecca Black

*ARK Studios

*Penulis citer Twilight

*Orang yang like page-page bangang kat facebook

*Semut yang suka masuk dalam botol air aku

*Rubik's Cube

*Angry Bird yang warna hijau tu


*Babi dalam Angry Bird

*Orang yang lovesick sangat dengan boyfriend/girlfriend dia

*Camwhores

*Orang yang buat rumah orang lain macam rumah bapak sendiri

*Orang yang pakai tudung pelik-pelik



*Perokok yang suka hembus asap kat muka aku

*Couple yang tak habeh dok beromen kat depan orang

*Orang yang semboq taik tapi tak reti nak flush

*Celebriti Korea jantan yang camwhore

*Orang yang perasan bagoih

*Orang yang tak boleh nak diam kat dalam wayang

*Orang yang dok sibuk text dalam wayang



*Orang yang suka mengupdate status facebook every single damn second.

*Orang yang ingatkan cikgu pasal homework

*Amir Raja Lwak

*Orang yang lupa kawan

*Orang yang selalu letak 'yaa' kat dalam ayat tak pasal-pasal

*Group Malaysia yang cuba nak ciplak group Korea



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...