June 12, 2011

manis dan masam


I'm now at Paradise Beach Hotel.2 weeks of school hols is almost over.Yang mana citer manis dan masam akan aku post nanti malam.I hope so.3 movie review yang aku tengok sepanjang cuti ni akan aku tulis.Karangan bm tak siap lagi.Folio Bio tak edit,tak print dan tak cari gambar lagi pun.English oral tak prepare lagi.Drama competition hari Khamis minggu depan.Aku tak dak pakaian yang sesuai untuk aku lagi.Prepare pun tak lagi.Mothefocka.2 minggu lagi kena pi jumpa dentist from hell.Ada lagi 4 lubang yang dia nak tampal.More stories about what happened last friday and yesterday and also the movie reviews,will be posted at night.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...